Huvudmeny
Pole fitness meny

Möhippa

Möhippa & Svensexa

Gruppbokningar vid t.ex. er möhippa eller svensexa!

Eller varför inte en rolig och annorlunda start på tjejkvällen eller kick-offen?

Vi erbjuder flera kreativa och roliga upplägg utöver Poledance, ni kan t.ex. även krydda er möhippa eller svensexa lite extra med teman så som Cheerleading, Hot seat/Chair dance, Burlesque. Gå gärna in på respektive sida för att läsa mer om koncepten!

Boka gärna tid direkt här nedan och se direkt vilka tider som finns tillgängliga (hittar du inte tid den dag du söker, prova att byta instruktör), där finns även möjlighet att lägga till frågor eller särskilda önskemål. Det går även att höra av sig på 08-669 31 00 eller Info@flowsthlm.com för specifika frågor.

Välkommen till oss för en minnesvärd möhippa, svensexa, kickoff eller födelsedag!


 

Sagt om oss

”Möhippan på Flow blev mer än lyckad! Oerhört roligt och vi kände oss lite extra sexiga på dansgolvet den kvällen” Mersina, möhippa med Pole dance tema 7 Juli 2012 ”Tack för en bra genomförd möhippa. Vi var mkt nöjda med er och tycker att bemötandet från dig var mycket bra. Tjejerna tycket du gjorde ett bra jobb på ett bra sätt, och att bemötandet var bra. Det var bra att du gick runt och hjälpte till lite mer induviduellt, då många tycker att det är lite ”pinsamt” att poledanca. Vi är även jätteglada över att bruden var så duktig (tycker vi i alla fall). Vi är nöjda med er och önskar er lycka till i framtiden. Hälsningar Sofia” Sofia, möhippa med Pole dance tema 2 Augusti 2012 _____________________________________________________________________________________

Lokalen

Vi befinner oss på Södermalm, i nya, fräscha lokaler på Högbergsgatan 93. Enkelt tillgängligt från Medborgarplatsen, Mariatorget eller Södra station. I dessa lokaler kommer vi framöver även att erbjuda kompletterande tjänster utöver dansen till möhippan, t.ex. make-up av professionella make-up artister! Är du intresserad av detta redan idag, tveka inte att höra av dig!