Huvudmeny
Pole fitness meny

Varför ska du välja oss?

Vi på FLOWsthlm älskar Pole fitness. Vi har startat vår studio för att få dela med oss av vår passion. Vill ni veta mer om vår bakgrund och utbildning så hittar ni det under ”Om Oss”.

Vi är den första Pole fitness studion i Sverige med ett unikt framtaget koncept där alla elever får utvecklas i sin egen takt. I och med att sporten är väldigt ny är det omöjligt att förvänta sig att en grupp kommer in till en klass med samma erfarenhet och förutsättningar och sen efter 8 veckor har lärt sig precis lika mycket. Med detta i åtanke har vi tagit fram ett koncept där det alltid finns valmöjlighet efter avslutat kurs, man kan vara kvar på samma ”svårighetsgrad” utan att behöva gå precis samma klass och övningar igen, eller så rör man sig uppåt i svårighet om man är ivrig och kanske har gedigen träningsbakgrund. I Introduktionsklassen på varje nivå går vi efter en fastare kursplan med vad som förväntas klara av på den nivån, på fortsättningskursen anpassar vi efter gruppen och repeterar det som känns nödvändigt för att gå vidare, dessa kurser kan man utan problem ta två eller flera gånger i rad då de aldrig ser riktigt lika dana ut.

Men utöver detta och vår passion så kommer här några andra bra, rent praktiska, anledningar att välja FLOWsthlm:

  • Prisvärda och kvalitativa kurser, standardtiden på alla våra Pole-kurser är 90 minuter per lektion
  • Utbildad personal, alla våra instruktörer har gått den Amerikanska utbildningen ElevatEd Education
  • Gott om utrymme mellan stängerna – Ingen trängsel och krockar
  • Säkra, fastmonterade stänger (både i golv och tak) som är måttbeställda för lokalen och alltså inte har några skarvar eller liknande, stänger i rostfritt stål samt mässing vilket minimerar risken för allergier samt är anpassade för professionellt bruk
  • Lokalen är ljus och fräsch och finns i gatuplan i ett nybyggt hus med god ventilation sommartid och varmt och skönt vintertid.
  • 3,05 i takhöjd i hela lokalen
FLOWsthlmPoledanceLOKALObs! Stängerna på denna bild är INTE stängerna i beskrivningen ovan, stängerna på bilden är utbytta